top of page
  • Writer's pictureBusiness Status Blog

Απόψεις: Πώς η συνέντευξη της Ανθής Παπακώστα άλλαξε την κοσμοθεωρία μου

Ο Ανδρέας Κουτσόλουκας γράφει σήμερα για το πώς μια συνέντευξη με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα επηρέασε τις σκέψεις του σε πολλούς τομείς. Περισσότερα στο άρθρο πιο κάτω. Καλή ανάγνωση.

Κάθε άρθρο στη σελίδα είναι ανάλογα με την αξιολογική κρίση του αρθρογράφου.


Όταν ξεκινήσαμε τη σελίδα, δεν είχα στο μυαλό μου πως κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάναμε, θα άλλαζαν ακόμα και την κοσμοθεωρία μου. Ένα τέτοιο γεγονός συνέβη μετά το τέλος της συνέντευξης με την πολύ καλή μου φίλη (πλέον), Ανθή Παπακώστα. Καταρχάς να πω ότι το κοινό που έχω με την Ανθή, είναι η αγάπη μας για την ΑΕΚ. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ λοιπόν, σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να ψάξω να πάρω συνέντευξη από μια γυναίκα που δουλεύει στην ΠΑΕ της αγαπημένης μου ομάδας, να μάθω κι εγώ πώς είναι να δουλεύει μια γυναίκα για μια ποδοσφαιρική ομάδα, πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος και τις δυσκολίες που υπάρχουν πίσω από τη δουλειά και πολλά άλλα. (Όλα αυτά θα τα μάθετε στη συνέντευξη της Ανθής που θα δημοσιευτεί)


Ψάχνοντας βρήκα στα ΜΜΕ την Ανθή Παπακώστα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αφού η πρόταση μου έγινε αποδεκτή, ξεκινήσαμε τη συνέντευξη αλλά δεν περίμενα πως αυτή η συζήτηση που θα είχαμε θα με επηρέαζε τόσο πολύ. Μέσα από τη συνέντευξη της Ανθής, κατάλαβα ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν, φτάνει ένας άνθρωπος να το πιστεύει, να αγωνίζεται και να μην τα βάζει κάτω ό,τι και να γίνεται. Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους ή αν προσπαθούν να την αγαπήσουν λόγω εγωισμού που ρίσκαραν για κάτι και τελικά δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα πίστευαν. Η Ανθή ανήκει πανηγυρικά στους ανθρώπους που όχι μόνο αγαπούν, αλλά λατρεύουν τη δουλειά τους. Αν συμμεριστεί κάποιος τις δυσκολίες που πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από κάποια χρόνια πριν ξανά σταθεί στα πόδια της (βλ. οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, Γ’ Εθνική, ομάδα χωρίς γήπεδο κ.λπ.), η Ανθή έμεινε εκεί.

Το όνειρο της Ανθής «Θέλω μια μέρα να δουλέψω στη ΑΕΚ», έγινε πραγματικότητα. Το να ακούς επίσης πόσο λατρεύει τη δουλειά της, πόσο ευτυχισμένη είναι καθημερινά που πάει εκεί, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι υπάρχει ελπίδα και ότι ναι, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει μια δουλειά που να τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και χαρούμενο. Αυτή ήταν και η ευχή μας, όταν ξεκινήσαμε τη σελίδα μας, να βρίσκουμε ανθρώπους και να ακούμε τη φράση «Αγαπώ πραγματικά τη δουλειά μου». Δυσκολίες και κούραση υπάρχουν, όμως σημασία έχει στη ζωή να κάνουμε κάτι που μας γεμίζει, γιατί τότε θα είμαστε πραγματικά αποδοτικοί και ευτυχισμένοι.



Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την Ανθή γιατί μέσα από τη συζήτηση επιβεβαίωσα ότι το όνειρο για μια δουλειά που κάνει τον κάθε άνθρωπο ευτυχισμένο ΜΠΟΡΕΙ να πραγματοποιηθεί. Το μήνυμα μου, είναι απλά να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να κυνηγάμε, να διεκδικούμε και να ελπίζουμε για τα όνειρα μας και πάνω απ’ όλα, να συνεχίσουν να υπάρχουν. Εις το επανιδείν.



Αρθρογράφος:

Ανδρέας Κουτσόλουκας

bottom of page